Centrala hotell i Malmö

Malmö har många centrala hotell att välja mellan så det är inte speciellt svårt att hitta ett trevligt boende som passar din plånbok och standard. Om du är ute efter centrala hotell till ett så lågt pris som möjligt bör du kolla in sektionen billiga hotell istället.

Malmö är en stad där pulsen ofta är igång långt in på natten (morgonen). Med ett centralt hotell får du tillgång till Malmös bästa restauranger, pubar och nattklubbar på kvällarna och behöver inte oroa dig om att ta taxi hem på kvällen. På dagen har du dessutom tillgång till bra shoppingmöjligheter och alla tänkbara turistattraktioner.

Ska man besöka Malmö som turist så är det helt klart i hjärtat av Malmö du ska hitta ett hotell som passar dig.

Hotel Mäster Johan

hotel mäster johan i malmöEtt av Malmös mest omtyckta hotell är Hotel Mäster Johan som är beläget i de mest centrala delarna av Malmö. Hotellet ligger bara 300m från centralstationen och är intill både Stortorget och Lilla Torg.

Hotellrummen är stora, trevligt inredda och ger en mycket bra komfort. Hotellet har en lugn atmosfär där du enkelt kan koppla av trots att det ligger så centralt som det gör. Bekvämligheterna är många och du har tillgång till en fantastiskt god frukost och rumservice finns att tillgå dygnet runt.

Pris från ca 1 400 kronor per natt.

Radisson Blu Hotel

radisson blu hotel i malmöLängs med kanalen, bara en liten bit från centralstationen hittar du Radisson Blu Hotel. Hotellet har en standard på 4 stjärnor och har ett mycket bra betyg av tidigare gäster. Hotellrummen är rymliga och stilfulla.

Hotellet har många bekvämligheter som t.ex. bastu och gym. Som hotellgäst har du dessutom tillgång till gratis trådlöst Internet både i rummet och i de allmänna utrymmena.

Pris från ca 1 000 kronor per natt.