Billiga hotell i Malmö

Malmö är Sveriges tredje största stad och tillhör dessutom öresundsregionen som är en väldigt populär och aktiv region där många stora företag är representerade. Det är därför inte heller konstigt att det finns väldigt många hotell att välja mellan vilket även bidrar till att det finns en hel del billiga hotell att välja mellan i Malmö.

Prisrena för ett hotellrum för en natt ligger på en kostnad på ca 400 kronor per natt och uppåt. Dessa priser motsvarar enkla rum under lågsäsong i lägen som kanske inte alltid är så centrala.

Om du vill ha ett hotell som är maximalt 3km ifrån centrum så ligger priserna från ca 550 kronor per natt och uppåt. Detta är ändå väldigt billigt i en stad som Malmö och där finns många alternativ att välja mellan för under 800 kronor per natt.

Moment Hotels

moment hotels i malmöDetta hotell är beläget mitt emot centralstationen med en standard på tre stjärnor. Hotellet vår anses vara i mellanklass och är lätt att ta sig till om du anländer till Malmö med tåg eller flygbuss. Priset är billigt med tanke på standard och läge och är helt klart värt en närmare titt.

Hotellrummen är små vilket drar ner priserna och det ingår frukost och gratis WiFi under din vistelse på hotellet.

Pris från ca 600 kronor per natt.

Teaterhotellet

teaterhotellet i malmöDetta hotell är beläget mer i mitten av Malmö och ett par kilometer från centralstationen. Du har fortfarande nära till de centrala delarna då detta hotell i princip är beläget mellan centralstationen och triangeln i Malmö.

Hotellet är väldigt uppskattat av dess tidigare gäster och rummen håller en hög kvalitet till priset. Som boende har du tillgång till bad/dusch, hårfön, TV och gratis Internetuppkoppling. Det finns också en trevlig frukostbuffé som du kan köpa till.

Pris från ca 600 kronor per natt.